Details

ordine-n cercei? no problemo

Ani la rândul am colecționat cercei. Multe perechi nici nu le-am purtat, dar cui îi pasă? Dacă mi-au plăcut (deși unii erau urâți sau asa mi se pare acum), i-am cumpărat. Așa se face că mulți ani prețioșii mei cercei au stat toți tolăniți într-o cutie frumoasă din lemn, cu un interior și mai frumos de-un albastru superb.
În vizită la una din colegele mele din facultă, care stă la cămin, s-a produs descoperirea. Nu mai văzusem niciodată atâția cercei – și frumoși, și aranjați foarte ordonat (cred că am greșit cuvântul ăsta, acum când l-am scris, de cel puțin 5 ori :D). Cum spuneam, mi-a plăcut ce am văzut și am preluat exemplul cel bun.
Acum că v-am zis povestea, să vă spun și în ce constă toată treaba. Dacă printre voi se află și persoane care consideră că SPAȚIUL este foarte important și nu trebuie irosit, înseamnă că cel mai probabil aveți și voi cerceii la grămadă. Prima dată, scoatem cerceii din grămadă, îi aranjăm pe perechi și aruncăm ce nu ne mai place. Pe urmă se ia una bucată … cum sa-i spun? rogojina din lemn? 😀 … pe care se agață toți, toți cerceii, așa cum ne place nouă și lanțuri, coliere mai subțiri, ce mai găsim de agățat. Trebuie să avem și un spațiu unde să amplasăm toată opera. Eu mi-am amenajat un ”spațiu al cerceilor” într-un dulăpior cu vitrină, unde mi-am pus și ochelarii de soare (ăia care nu-i port, dar totuși am vreo 5-6 perechi). 
Și acum poze cu opera
Ta-daaaaaaaaaa

ăștia mi-s cei mai dragi

mi-am agățat și-o agrafă dacă am putut

mândra treabă.
Și așa m-am lăsat eu inspirată în a-mi ordona cerceii, folosind un accesoriu, dacă-i pot zice așa, de bucătărie.
Aștept cu mare interes idei și din partea voastră. Eu mai am una în cap, dar până n-o pun în aplicare nu zic nimic.
K.
Anunțuri

5 gânduri despre „ordine-n cercei? no problemo

  1. Bine ai revenit iubita !! Chiar ieri ma gandeam unde sa-mi pun toti cerceii, ca sa nu mai arate saracii de parca sunt aruncati din avion, uite ca soarta …am vazut acum la tine si copii si ei ideea 😉 Te pup!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s