Beauty and Skin Care · Review

Avon Ideal Flawless Beauty Balm

Avon Ideal Flawless Beauty Balm
Ideal Flawless Beauty Balm este unul din acele produse pe care fiecare fată ar trebui să-l aibă în trusa ei cu minunății. Este genul acela de produs care odată folosit, te face să revii la el din când în când sau poate zilnic. 
Când am auzit că Avon a scos un BB, asemenea multor alte firme, am fost tare curioasă să aflu mai multe despre el, mai ales că și prețul era unul bun. Bineînțeles că nu am găsit multe informații despre el pe internet, fiind un produs relativ nou pe piață, așa că l-am luat. Are SPF 15, 30 ml, a costat 22 de lei și cred că își merită fiecare bănut.
Este cremos, ușor hidratant, se adaptează nuanței tenului cu ușurință. Eu am ales nuanța Medium Beige, pentru că m-am bronzat, dar cred că îl voi putea folosi și la iarnă, pentru că dă tenului un glow frumos și sănătos și atâta culoare câtă trebuie. Acoperirea este mică, cum era și de așteptat, însă îmi place mult efectul de ten sănătos și radiant. Conține particule iluminatoare care în razele soarelui arată demențial.
Eu una mă înțeleg tare bine cu el în zilele în care nu am monstruleți pe față și vreau doar un look dewy și simplu. Nu mi-a provocat nici o neplăcere, motiv pentru care l-am achiziționat și pe fratele lui mai mare, fondul de ten Ideal Flawless, care momentan e în teste.
Voi l-ați încercat? Vă tentează?

Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  

Anunțuri

5 gânduri despre „Avon Ideal Flawless Beauty Balm

  1. Carmen, fix după ce am citit părerea ta am și dat comandă de el!
    Sunt absolut convinsă c-o să-mi placă, nu caut o acoperire prea mare ci un produs cu aspect natural (+ faptul că are ceva slipici mărunțel cântărește greu :D). Mulțumesc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s